Goedkoop naar de masseur - 0621633054

Goedkoop naar de masseur - 0621633054

Om u kennis te laten maken met Massagepraktijk ROKS, hanteert deze een korting van 25% op het normale tarief als u nog nooit een behandeling bij de praktijk hebt gehad. Zo kunt u meemaken of een behandeling bij deze praktijk naar uw zin is. Als u de behandeling als positief heeft ervaren kunt u natuurlijk weer een nieuwe afspraak inplannen!

Een eerste keer naar een masseur of een eerste keer bij een nieuwe masseur kan een hele grote uitdaging zijn. Wat kun je verwachten? Hoe is de masseur, en werkt deze professioneel? Allemaal vragen die heel veel mensen met zich meedragen. Bij Massagepraktijk ROKS bent u aan het juiste adres!

Ook kunt u kiezen voor een lichaamspakking, een hotstone massage of cupping. Advies hierin is om te beginnen bij een ontspanningsmassage. Bij deze massage leert de masseur u lichaam kennen en geeft hij advies welke spieren aandacht kunnen gebruiken en welke niet! Zodoende leert u uw eigen lichaam ook weer beter kennen!

Meerdere malen maken wij mee dat klanten niet weten welke spieren de aandacht verdienen. Daarom is het van belang om bij een eerste afspraak heel (de achterkant van) het lichaam aan te pakken. Dit betreft dan de voeten, achillespees, de kuiten, de hamstrings, onderkant rug, schouderpartij, nek en armen. Op deze manier wordt goed in kaart gebracht in welke staat uw spieren zich bevinden!

 

 

 

 

Massagepraktijk ROKS · Meirstraat 3 · 4751AB · Oud Gastel · 06 - 21633054 · info@massagepraktijkroks.nl